Rekordtömeg a szezonnyitón!

Az LSL Paraszt elsöprő győzelmével indult a Bajnokság.

24 jelentkezett csapattal és közel 60 fővel indult el a 2018/2019-es Schörpong szezon október 17-én az ENT-ben. Az este 7 órakor kezdődő eseményen zárásig tele volt a nagyterem, repkedtek a labdák, süvöltöttek a revansok és természetesen folyt a sör is a résztvevők torkán. Az érdeklődők kipróbálhatták a pufipongot is, amely egy egészen különleges gasztro-élményt hozott a házba - bár erről lehet, hogy néhányaknak megoszlik a véleménye...

Az első forduló is tartogatott izgalmakat, már csak azért is, mert az eddigi legnagyobb létszámú forduló elé nézhettünk! Sok tavalyi csapat idén is asztalhoz állt, mellettük azonban jó pár újonc abszolút meglepetést okozott. Az Escobeer csapatának ugyanis sikerült meccset nyernie a forduló győztese ellen, mi több, a szintén újonc Copfos elleni bronzmeccset is behúzták 2-1-re, így 30 pontot szerezve 3.-ként zárták az estét. A döntőből sem maradtak ki a friss csapatok, hiszen a Kidobók képviseletével az első helyért járó díjat is megpróbálták elhódítani az LSL Paraszt csapata elől, akik azonban egész este elképesztő formában játszva 8-0-ra verték őket. Ezzel ki is alakult a végeredmény, a bajnokságot egy fordulót követően az LSL Paraszt vezeti 50 ponttal a 40 pontos Kidobók és a 30 pontos Escobeer csapata előtt.

Szeretnénk kiemelni még két korábbi csapatunk, a TáJp juR tEkSzt Hír és a Mi csak inni jöttünk szereplését is, hiszen az előző szezonunkban minden egyes nyitásunkon asztalhoz álltak, s ez a mostani alkalommal sem változott! Illetve... Részben mégis, hiszen előbbi csapatunk a nyáron névváltoztatáson ment keresztül, így mostantól nem kell törődni a kis-és nagybetűkkel, amikor a Kovács Suszter-t mondatba foglaljuk! Legfrissebb értesüléseink szerint azonban november 7-én a jelentkezésük ellenére lehetséges, hogy a Kovács Suszternek vissza kell mondania az estét és így nem fogunk találkozni velük idei második nyitásunkon, a Schörpong Metál Nyitáson. Cáfoljatok ránk!

A SPOT-nak köszönhetően az estéről készült képeket itt nézhetitek meg!