Rólunk

Alapadatok

Körvezető: Mészely Botond
Alapítás éve: 2018
Levelező lista: schorpong@sch.bme.hu
Reszort: Bulis reszort

Egy kis történelem

A Schörpong 2017 őszén indult útjára, 8 lelkes, sörpongozni vágyó fiatal által. Az első őszi nyitás hatalmas siker lett, a bajnokság első fordulójában labdák pattogtak szerte az FNT-ben. Innentől nem volt megállás, a tanév végéig további 3 nyitást rendeztünk meg sikeresen, ezek mindegyike egy-egy bajnoki forduló is volt egyben. 2018 tavaszán a munka gyümölcse beérett, a népszerű kezdeményezésből hivatalosan is öntevékeny kör lett. Csapatunk azóta túl van egy bővülésen is, így a fiatal újoncokkal felvértezve tudunk nekivágni az elkövetkezendő kihívásoknak.
Azóta már számos rendezvényre kapott meghívást a kör. Részt vettünk már Gólyatáborban, Gólyahéten, Ökörsütésen, számos más körrel nyitottunk már közösen, sőt még az EFOTT-ra is eljutottunk! És hogy mi vár még a körre a jövőben? Nos... idővel minden kiderül!

Profilunk

A Schörpong csapata alapvetően egy egész éven átívelő bajnokságot szervez a kollégistáknak, mely során az adott forduló győzteseit is jutalmazzuk. A fordulókban a legjobb csapatok pontokat szerezhetnek, ezeket év végén összesítjük és így kerül ki a Schörpong bajnok.

Továbbá rendezvényekre igényelhető szolgáltatást is nyújtunk a nagyérdeműnek. Különféle bulikon, eseményeken szolgáltatjuk a sörpong élményét, legyen szó egyszerű játékról, vagy akár versenyszerű lebonyolításról.

Ha pedig csak valaki simán játszana egy kicsit egy meleg tavaszi/hideg téli estén, lehetősége van sörpong szettet kölcsönözni tőlünk, így bármikor összegyűlhettek a barátaitokkal egy kis ping-pong labdás nedűt szürcsölgetni.

Tagok

Budai Éva - Évi
Benkő Glória - Gló
Dér Levente - Levi
Umann Andor - Andorkácska
Fehér Aliz - Aliz
Oláh Zsigmond - Zsiga
Csabai Máté - Csema
Koncz Ádám - Ádám
Harmat Dominik - Doma
Mácsai Gergő - Macsi

Öregtagok

Czermann Márton - Cöc
Müller Enikő - Müli
Győrik Petra - Petra
Halász Viktória - Viki
Ombódi Marcell - Ombi
Szűcs Bálint - Szücsi
Bende Márton - Mozes
Papp Dániel - Dani
Lesch Marcell - Lesch
Hegedűs Dániel - Hege