Mikulásos Nyitás

Egyenesen Lappföldről jött el hozzánk a Mikulás.

December 6-án rendeztük meg a Just Dance-el közös Mikulásos nyitásunkat, amelyre az ünnep ellenére rengetegen jöttek el. Ez a rendezvény nem számított bele a bajnokságba, mindössze a résztvevők saját szórakozására ment a móka. Az FNT-be lefáradók kipróbálhatták többek között a piramis pongot, a dobóversenyünket,a pöccpongot, vagy ha már nagyon belefáradtak a sörivásba megtáncoltathatták csípőjüket a Just Dance jobbnál jobb táncaira.

Az este folyamán egy kis nyereményjátékkal is kedveskedtünk a feliratkozóknak, finom kézműves söröket nyerhettek a szerencsés kiválasztottak. A nyereményeket pedig nem más adta át, mint maga a Mikulás, aki nem csak hogy elfogadta meghívásunkat, de még meg is vívott egy-két sörpong csatát.

Tovább növelve az ünnepi hangulatot átadásra kerültek az előző félév legjobb és legaktívabb csapatainak járó ajándékok, valamint a Kir-dev is egy tálca sörrel lett gazdagabb, köszönetképpen a honlapunkon végzett kitartó munkájukért.

Összességében remek hangulatú nyitást tudhatunk a hátunk mögött, amelyről mindenki (bár senki nem rakta ki a csizmáját) sok-sok élménnyel és ajándékkal távozhatott. Találkozzunk 2019-ben is ;)